lördag 25 februari 2012

Hänga ut tvätten


Idag har det varit soligt och fint väder men tyvärr har det blåst rätt hårt. Jag brukar vara den första på vår gata att hänga ut tvätten, grannarna tycker nog att jag är tokig men det bjuder jag på...


Det finns ju inget härligare än att känna lukten av tvätt som hängt ute... Det är livskvalite!


Ännu bättre blir det när man får bädda rent i sängen med lakan som torkat i vinden. Så idag fick det bli premiär för året.

Hoppas Ni har en riktigt skön helg!
Kram

2 kommentarer:

 1. Hejsan goa Marie!
  Låter härligt med tvätt som doftar gott. Jag brukar också hänga ut men ännu har det inte blivit av, fast det är ju riktigt vårligt så det hade nog passat bra idag.
  Har haft fullt upp denna veckan med att umgås med vårt barnbarn på tio år. Vi har gjort massor med roliga saker tillsammans och njutit av att få rå om honom. Jag har lärt mig massor med namn på Star Wars figurer och farfar har tagit fram sin gamla järnväg. Jag tror faktiskt att farfar hade lika roligt som barnbarnet. Igår körde vi hem kärleken till Motala så idag när vi kom hem kände det så tyst och tomt.
  Nu önskar jag dig och din man en skön helg!
  Kram Raina

  SvaraRadera
 2. Mors Marié!
  Som du märkt så har jag nu skottat upp under klädstrecken så nu är det bara att sprida ut tvätten på linorna.
  Ett vårtecken om något..

  /Mats

  SvaraRadera

Hej!

Så kul att du vill lämna ett litet spår efter dig, ingen blir gladare än jag! Har du ingen egen blogg så välj anonym under "Kommentera som:" så fungerar det.
Men självklart får du gärna skriva en signatur eller så i din kommentar så jag vet vem du är.

Ha de gott!
Kram Marie