måndag 9 januari 2012

Vårat sovrum

Tänkte visa några bilder från vårat sovrum. Den underbara sänggaveln, pottskåpen och bänken i fotändan kommer från Kallholmen, ett svenskt genuint hantverk.
Ordspråk är något som tilltalar mig, denna tavla har jag förvärat på tradera. Det finns fler i vårat hem.. De kommer att visas senare och är av egen design.


4 kommentarer:

 1. Godmorgon goa Marie!
  Tack snälla för din rara hälsning. Har suttit och tittat på ert vackra sovrum. Så fint du har gjort det. Sängen är så vacker. Där kan man ligga länge och bara njuta.
  När jag tittade ut genom fönstret nu på morgonen har vi fått massor med snö under natten, månen lyser över snön och alla träd är så vackra.Känns som jul...?? Den snön kom några veckor för sent.
  Önskar dig en fin dag!
  Kram Raina

  SvaraRadera
 2. HEJ!

  Så fint du har det!
  Kallholmens möbler är helt underbara!
  Vi säljer dem i vår butik här i Södertälje och det är verkligen som du säger, gediget hantverk.

  Hälsningar
  Anncathrine

  SvaraRadera
 3. Kul Anncathrine att du tittat in hos mig! Jag hittade Kallhomen av en slump och blev totalt tagen av hantverket. Jag hoppas snart kunna inhandla en hatthylla, kanske hos dig?! Min dotter studerar i Sthlm och vi åker ner lite nu och då.

  Bästa hälsningar
  Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marie!
   Så roligt att du blivit följare!
   Faktiskt så har vi en hatthylla som inte längre får plats på väggen i butiken, så den står nere på lagret och vi har tänkt ta fram den och sälja den lite billigare eftersom vi haft den som visningsex. Du får höra av dig om du är intresserad, maila om du vill, blommiga.rutan@gmail.com

   Hälsningar Anncathrine

   Radera

Hej!

Så kul att du vill lämna ett litet spår efter dig, ingen blir gladare än jag! Har du ingen egen blogg så välj anonym under "Kommentera som:" så fungerar det.
Men självklart får du gärna skriva en signatur eller så i din kommentar så jag vet vem du är.

Ha de gott!
Kram Marie