fredag 9 mars 2012

Hemma på gatan...

Här presenterar jag Gamla Gården en 1800-tals gård som äntligen hamnat i rätta händer!


När jag flyttade till området där vi bor så la jag märke till ett gammalt hus med stor veranda på vår gata... Såå mysigt och charmigt! I huset bodde en gammal dam som sedan blev sjuk och huset stod tomt. Efter en tid så började det hända något, så spännande tänkte jag NU tar någon hand om huset och fixar till det.

Men till min stora förskräckelse var det någon som inte förstod att vara rädd om det fina i huset utan bara förstörde. Några år av kaos följde... Men hoppet tändes på nytt när det igen blev ny ägare och den här gången hamnade huset i rätta händer! Sandra som hon heter älskar gamla hus, hon håller på med byggnadsvård och har idag även en liten butik och café i huset. Blir ni nyfiken så kan ni titta in på Gamla Gården.



För mig blev det extra kärt när jag så småning om fick veta att min kära morfar föddes i denna vackra 1800-tals gård i början av 1900-talet.



Önskar Er en riktigt skön helg! Nu ska jag åka förbi Gamla gården och se vad som har kommit in.
Denna gång är det inte mina egna bilder utan jag har fått låna dem av Sandra.

Kram


3 kommentarer:

 1. Vilket fint litet inlägg om min gård :) Tack söta du för den vackra tulpan buketten, du gjorde mej så glad, Tusen tack, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillade det!
   Du är så snäll... lillen och du har haft en jobbig vecka med förkylning, så det är ju det minsta jag kunde göra.
   Det luktar gott här hemma! Har skurat idag ;)
   Kram

   Radera
 2. åh va roligt att du har prövat den. hoppas du gillade den. ja tänk va en bukett tulpanner kan göra sussen. tack åter igen stor kram

  SvaraRadera

Hej!

Så kul att du vill lämna ett litet spår efter dig, ingen blir gladare än jag! Har du ingen egen blogg så välj anonym under "Kommentera som:" så fungerar det.
Men självklart får du gärna skriva en signatur eller så i din kommentar så jag vet vem du är.

Ha de gott!
Kram Marie