fredag 13 april 2012

Fredag den 13:e


Fredag den 13:e!!?? Är det som vilken fredag som helst, eller? Är ni skrockfulla och gärna stannar hemma och gömmer er under en filt denna dag? För säkerhetsskull?


Jag är nog lite skrockfull... lägger inte nycklar på bordet, häller inget varmt på marken och går inte heller under stegar när jag tänker efter. Men fredag den 13:e är för mig som vilken fredag som helst, kanske beror det på att jag är född just på en fredag den 13:e.


Dessa snödroppar växer i en liten slänt på vår tomt mitt i gräsmattan. Hur dom har hamnat där har jag ingen aning om. Kan det vara vittra som hört mig säga att jag så gärna vill ha snödroppar? Det sägs att vårt hus är byggt på en vitterväg och tro det eller ej men småtomtar har vi i huset. Dom lånar grejer ibland, flyttar och gömmer saker, men säger man åt dem att lämna tillbaka sakerna så gör dom det.

Lydiga och snälla är dom och därför häller jag inget varmt på marken utifall dom finns där... Man vill ju inte göra de små liven illa.

Ha en riktigt skön fredag kväll, med eller utan skrock!
Kram Marie

7 kommentarer:

 1. Det där med att inte hälla varmt på marken, det har jag aldrig hört talas om!
  Men inga nycklar på bordet, där är jag stenhård;)
  Ha en trevlig helg kära namne!
  Kram♥

  SvaraRadera
 2. En snabb titt in till dig goa vän för att önska dig och din man en fin helg. Gäster knackar snart på dörren hos oss! Hörs en annan dag!
  Kram Raina

  SvaraRadera
 3. Här är det ingen som är skrockfull.
  Fredag den 13:e är vilken dag som helst för mig :)
  Kramen♥ ha en fin helg

  SvaraRadera
 4. Vilken fin bild på snödropparna!
  Nej, är icke skrockfull, tänkte inte på att det var fredagen den 13, faktiskt!

  Men förra året så var det nästan så att jag trodde på fredagen den 13, dörren till butiken gick i baklås ( har aldrig hänt på 15 år) och det tog låssmeden tre timmar att få upp den, utanför stod kunderna och väntade, några skrattade och några var jättearga!

  Önskar dig en härlig helg

  Kram Anncathrine

  SvaraRadera
 5. De är så söta de där små dropparna.:-)

  SvaraRadera
 6. Jag som bott i ert hus vet att småtomtar och vittra finns där. Om du talar om att du ska hälla ut vatten är det ok så att dom är beredda. Då flyttar dom på sig. Det är speciellt utanför köksfönstret på gaveln som vittrastigen går. Älskar snödroppar. Kanske några jag planterade för massor av år sedan och som bestämt sig för att komma fram till din glädje. Kramar från din svägerska Anna.

  SvaraRadera
 7. Kikar in och önskar dig en fin start på veckan!
  Kramen♥

  SvaraRadera

Hej!

Så kul att du vill lämna ett litet spår efter dig, ingen blir gladare än jag! Har du ingen egen blogg så välj anonym under "Kommentera som:" så fungerar det.
Men självklart får du gärna skriva en signatur eller så i din kommentar så jag vet vem du är.

Ha de gott!
Kram Marie