söndag 11 mars 2012

Tussilago


Idag har vi unnat oss att bara vara och tog en långpromenad som blev närmare bestämt 9,5 km. Det känns att vi inte gått så långt på en längre tid men det känns riktigt skönt. Kanske inte tycker det imorgon. Efter vägen hittade vi dessa små soldyrkare...


Några fick följa med hem och passade perfekt i den söta lilla skopan som har sitt "skopbarn" hängade på ryggen. Hittade den på Gamla Gården och blev SÅ förtjust i den.
Ha en skön söndag kväll!

Marie

4 kommentarer:

 1. Vad kul att du lämnat en kommentar inne hos mig:)
  Har läst runt lite här och har förstått att du bor inte SÅ långt från mig, "bara" tjugo mil och det är ju inte långt för oss norrlänningar;)

  Blev så glad när du erbjöd dig att ordna kronan som jag sett hos "Stenlycka", du kanske kan kolla vad priset är och höra av dig?

  Hoppas du har en fin kväll!
  //Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. SÅ KUL att du valt att bli följare jag blir SÅ glad. Hoppas du känner dig Välkommen och hittar något som tilltalar dig!

   Jag har kollat och mailat dig.
   Ha en riktig skön start på veckan.

   Radera
 2. Men vad härligt med en långpromenad och att du hittade tussilago, jag längtar efter att hitta de första.
  Jag har varit ute i min trädgård i dag och klippt av gammal blommor som inte blev gjort i höstas, och planterat några pärlhyacinter i en kruka, sedan bjöd mannen på fika ute på terrassen, så härligt!
  Allt gott till dig!
  Kram Raina

  SvaraRadera
 3. Hej Mimmi!
  Längtar också efter tussilago, har inte sett några ännu. Vad fint du gör på din sida!
  Kramar från din svägerska Anna

  SvaraRadera

Hej!

Så kul att du vill lämna ett litet spår efter dig, ingen blir gladare än jag! Har du ingen egen blogg så välj anonym under "Kommentera som:" så fungerar det.
Men självklart får du gärna skriva en signatur eller så i din kommentar så jag vet vem du är.

Ha de gott!
Kram Marie