fredag 29 juni 2012

Semester!

Den här veckan har varit stressig och mycket intensiv med massor av jobb och förberedelser för att kunna vara ledig... Men nu är det äntligen semester iallafall från jobbet :)


Vi har varit och köpt en ny utegrupp att ha på framsidan där vi har morgonsol... så här kommer frukostarna att avnjutas. Tanken är att det ska läggas stenar på marken som gruppen skall stå på men det blir inte i år.


I år är det mycket annat som skall hinnas med. Våra utbyggnader skall bli klara, nya fönster skall komma på plats och den nya spöningen skall målas och sättas upp... så det blir nog en hel del jobb fast hemma.


Om ni är nyfiken och se vad vi håller på med här hemma så kan ni titta in på gubbens blogg som handlar om bygget. Den hittar ni här ...


I mina krukor på framsidan har jag i år vita pelagoner som samsas med dichondra och en nyhet som jag hittade på trädgården klöver i kruka. Jätte dekorativt bladverk med många fyrklöver.


Tack för alla goa kommentarer från er det gör mig så himla glad! Jag önskar er alla en härlig semester med massor av sol och värme. Ses snart :)

Kram Marie

20 kommentarer:

  1. Ha en härlig semester!! Försök att ha lite ledigt också:)) mitt bland allt fixande. Jättefin korgmöbelgrupp!! Frukosten blir nog extra god där...hihi...vad KUL med en bloggande gubbe!! Kram Maria

    SvaraRadera
  2. så fin utegrupp! där kommer ni att avnjuta många härliga frukostar..ha nu en skön semester ♥ kramiz Jessica

    SvaraRadera
  3. Grattiskram till semestern!
    Vilken snygg rottinggrupp, där får ni sitta och njuta av morgonsolen nu när ni är lediga.
    Jag har också jobbat min sista dag, semestern börjar på måndag. I morgon sticker vi till sonen i Motala, M skall hjälpa honom med att sätta upp ett staket, så att inte den lille killen springer ut på gatan. Det blir några trevliga dagar hos barn och barnbarn.
    Nu skall jag göra en titt på M blogg och se hur det går med huset.
    Ha det nu så skönt och jobba inte hela tiden utan njut lite också!
    Kram Raina

    SvaraRadera
  4. Jag önskar dig en trevlig, skön och avkopplande semester!:)

    SvaraRadera
  5. Hej Mimmi!
    Vilken fin trädgårdsgrupp. Otroligt fin tycker jag. Har aldrig sett klöver på kruka heller. Var på gravarna igår och du har verkligen gjort en fin sammansättning där också på båda gravarna . Tur att vi har dig som har så bra idéer. Undrade vart du tagit vägen. Har varit och kollat varje dag på din och M:s blogg. Trodde ett tag att ni åkt iväg en sväng. Kramar till dig M och flickorna. Vi ses.
    Anna

    SvaraRadera
  6. En riktigt , riktigt snygg utegrupp... ha en fin semester! kram/Anne

    SvaraRadera
  7. Hejsan!!!

    Visst är det den bästa dagen på hela året när man har hela långa semestern framför sig, en helt underbar känsla. Har också börjat min semester idag, lycka !!! Fin frukostplats ni gör er, där blir det många mysiga frukostar förstår jag mys mys!!!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  8. Jättefin trädgårdsmöbel, där blir det nog många mysiga frukostar (om vädret tillåter alltså)!
    Ni verkar ha fullt upp under semestern, men å andra sidan bestämmer ni själva hur ni lägger upp det. Glöm inte att njuta av ledigheten också;)
    Kram♥

    SvaraRadera
  9. Vad skönt med semester även om ni skall jobba hemma! jättefin grupp ni köpt. Den blir nog mysig att äta frukost i morgonsolen i.
    Ha en fin helg! Och semester!
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Väldigt snygg trädgårdsmöbel ni köpt, hoppas ni får riktigt många fina semesterdagar så att ni kan äta frukost där, mysigt! =) Önskar dig en härlig semester! Kram Petra

    SvaraRadera
  11. Härligt med semester! Vilken fin trädgårdsmöbel, mysigt att sitta där och äta frukost!

    Kram och ha en fin lördag!

    SvaraRadera
  12. Jätte fin möbelgrupp. Den blir bra att sitta i nu när det är sommar. Ha en fin helg. Kram Mimmi

    SvaraRadera
  13. Fin möbelgrupp ni köpt. Hoppas det blir många soldagar, så du kan sitta ute och njuta :)
    Härligt med semester vännen!
    Kramen♥

    SvaraRadera
  14. Åhh vilken fin utegrupp
    Ha en trevlig söndag
    Kram karina

    SvaraRadera
  15. Kjempefine hagemøbler, håper du får mange late dager hvor du kan kose deg!!
    Ha en fin søndag

    SvaraRadera
  16. Superfina möbler! Var har du köpt dem!? Är sugen på sådana utanför köket. Men den får inte kosta miljoner! Önskar dig en härlig semester!!! "Ses" snart igen! Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anna!

      Dom är inköpt på K-rauta ett paketpris inklusive dynor. Jag har kollat på många men föll för den på grund av att den är så naturtrogen. Jag är jättenöjd..

      Kram och lycka till!

      Radera
  17. Vad söt du är, tack för fina inlägget. Många kramar Mimmi

    SvaraRadera
  18. Vilka fina utemöbler du köpt. Nu hoppas vi på många sköna fika stunder så du verkligen kan njuta.

    Ha en skön helg

    Kram Karin

    SvaraRadera
  19. vilken läcker utemöbel du köpt....hade passat perfekt på vår altan hahahahah... härlig blogg du har! Ha en fin vecka kram från Maja

    SvaraRadera

Hej!

Så kul att du vill lämna ett litet spår efter dig, ingen blir gladare än jag! Har du ingen egen blogg så välj anonym under "Kommentera som:" så fungerar det.
Men självklart får du gärna skriva en signatur eller så i din kommentar så jag vet vem du är.

Ha de gott!
Kram Marie