torsdag 15 maj 2014

Körsbärsblom och trubbel!


Körsbärsträdet blommar med mängder av blommor och är först ut bland våra fruktträd att blomma. Trädet planterade vi 2012 och i somras var det första gången som vi skulle få smaka på dem.  Men fåglarna hann äta upp alla när vi var bortresta. Så nu hoppas vi att det kommer att digna av bär så det räcker åt alla :)



Förra veckan när jag skulle lägga till och ta bort lite i min blogglista så försvann den, och jag har försökt på alla sätt att få tillbaka den men lyckas inte. Är det någon som varit med om det eller har några förslag vad jag ska göra? Jag har provat att lägga till gadgeten blogglista och valt bloggar jag följer, sparat och allt ser okej ut men när jag då "visar bloggen" så finns dom inte där. Har även provat och flytta den, lägga till adresserna till era bloggar manuellt men det hjälper inte heller... Hoppas ni kan hjälpa mig!

Önskar er alla en fin helg med förhoppningsvis lite sol och värme som verkligen lyst med sin frånvaro den senaste tiden!

Kram Marie

måndag 5 maj 2014

Att fastna i en såskanna...


Jag är hopplös på att falla för kannor i alla former och den här gången är det gamla såskannor! En 10:a för den lilla och 15 kronor för den stora på loppis... Det är ju inget att klaga på :)



Hoppas kunna utöka samlingen med fler kannor av samma modell... Så fin!



Smörbyttan är också ett gammalt loppisfynd..



Dom gamla besticken är något jag hittat i källaren efter svärfar som gillade att samla på sig gamla ting!
Vi stod varandra nära och var bl a i skogen och högg ved ihop... Vi saknar honom!

Tack för att du tittar in! Ha en fin fortsättning på maj månad!

Många kramar från mig!

Marie